همه برنامه ها باید برای استفاده از تولید در حالت زنده تنظیم شوند ، تفاوت بین فعال کردن حالت توسعه دهنده و فعال کردن حالت توسعه دهنده (با دارایی) چیست? | ابهای

حالت توسعه دهنده

ما برای پشتیبانی از فرآیند توسعه برای توسعه دهندگان با API های خود ، حالت dev و حالت زنده را ارائه می دهیم. در این پست تفاوتهای بین این حالت ها و اقدامات لازم برای تغییر برنامه خود برای زندگی بیان شده است.

همه برنامه ها باید برای استفاده از تولید در حالت زنده تنظیم شوند

از 23 اکتبر 2019 ، همه برنامه ها باید برای استفاده از تولید در حالت زنده تنظیم شوند. برنامه هایی که در حالت توسعه (DEV) باقی می مانند قادر به مدیریت هر دارایی (به عنوان مثال: صفحات یا میثاق های تبلیغاتی) نیستند که متعلق به مشاغل خودشان نباشند یا به داده های هر کاربرانی که با برنامه مرتبط نیستند دسترسی پیدا کنند.

ما برای پشتیبانی از فرآیند توسعه برای توسعه دهندگان با API های خود ، حالت dev و حالت زنده را ارائه می دهیم. در این پست تفاوتهای بین این حالت ها و اقدامات لازم برای تغییر برنامه خود برای زندگی بیان شده است.

توجه: برنامه هایی که به مجوزهای پیشرفته کاربر و یا مجوزهای تجاری دسترسی دارند نیز باید بررسی برنامه را انجام دهند.

زمینه در مورد حالت توسعه

برنامه های جدید ایجاد شده به طور خودکار در حالت DEV تنظیم می شوند و به توسعه دهندگان محیطی می دهند تا قبل از ارسال برای بررسی برنامه ، ادغام خود را پیکربندی و آزمایش کنند. هنگامی که یک برنامه در حالت توسعه است ، به کلیه مجوزها و ویژگی ها دسترسی خواهد داشت ، اما فقط می تواند به داده های زیر در برنامه دسترسی پیدا کند: مدیریت ، توسعه دهنده ، آزمایش و کاربر تحلیلی.

مزایای حالت dev

Dev Mode از آنجا که برای اهداف آزمایش و پیکربندی استفاده می شود ، به بررسی برنامه احتیاج ندارد ، و دسترسی به داده های کاربر را فراهم نمی کند (برای کاربرانی که با برنامه در ارتباط نیستند). این به شما کمک می کند مجوزها و ویژگی های مختلف را آزمایش کرده و دارایی های مورد نیاز برای بررسی برنامه را تهیه کنید.

بهترین روشها برای توسعه برنامه

بهترین روش ما برای توسعه برنامه به شرح زیر است:

  1. ایجاد برنامه ، که به طور خودکار روی حالت dev تنظیم شده است
  2. آزمایش را با دارایی های خود شروع کنید و دارایی های مورد نیاز برای بررسی برنامه را کامپایل کنید
  3. ارسال مجوزها/ویژگی های لازم در بررسی برنامه
  4. پس از اتمام بررسی برنامه ، برنامه خود را به “زنده” تغییر دهید

تغییر به مد زنده

برای تغییر به مد زندگی ، به داشبورد برنامه خود بروید و ضامن را در بالای صفحه پیدا کنید:

ابتدا باید چند قطعه از اطلاعات را در تنظیمات اساسی خود نشان دهید ، از جمله:

برنامه Icon (1024 x 1024)

مزایای حالت زنده

هنگامی که در حالت زنده هستید و بررسی برنامه را برای مجوزها و ویژگی های برنامه خود به اتمام رسانده اید ، می توانید به داده های مرتبط برای کاربرانی که با ادغام های خود تعامل دارند دسترسی پیدا کنید (به عنوان مثال: افرادی که در صفحه تجارت شما اظهار نظر می کنند یا کاربران را امضا می کنند برای برنامه شما).

اگر به API بازاریابی دسترسی دارید ، حالت زنده نیز به این معنی است که شما واجد شرایط دسترسی استاندارد مدیریت تبلیغات هستید ، که محدودیت نرخ بالاتر از Dev Tier را ارائه می دهد.

آماده تغییر برنامه خود به حالت زنده است? بازدید از شما داشبورد اکنون.

کمک

Odoo نرم افزار مدیریت همه در یک جهان است.
این شامل صدها برنامه تجاری است:

  • CRM
  • تجارت الکترونیک
  • حسابداری
  • فهرست
  • پید
  • مدیریت پروژه
  • MRP

تفاوت بین فعال کردن حالت توسعه و فعال کردن حالت توسعه دهنده (با دارایی) چیست ??

اشتراک مشترک

عیاشی.
تفاوت اصلی بین فعال کردن حالت توسعه دهنده و فعال کردن حالت توسعه دهنده (با دارایی) چیست.?

پیشاپیش متشکرم.

2 پاسخ

ارجاع : stackoverflow [https: // stackoverflow.com/سوالات/42037828/odooo-10-developer-mode-and-developer-mode-with-assts]

حالت اشکال زدایی (بیشتر اوقات مورد استفاده مدیر) با استفاده از این حالت نمی توانید برخی از ویژگی ها/گزینه های پیشرفته در Odoo. بنابراین اگر Odoo را با حالت اشکال زدایی باز کنید ، منوهای اضافی را مشاهده خواهید کرد ، زمینه های اضافی برای پیکربندی پیشرفته بیشتر.

اشکال زدایی با حالت دارایی (بیشتر اوقات مورد استفاده توسعه دهندگان) itables همه ویژگی های اشکال زدایی معمولی به علاوه برخی موارد اضافی. Odoo داخلی از بسته های دارایی برای بهبود آن استفاده می کند که مونگر سفید+همه دارایی های استاتیک مانند CSS و JavaScript را کوچک می کند. بنابراین اشکال زدایی با دارایی ها از CSS واقعی و فایل های JavaScript استفاده می کند تا از نظر کوچک سازی/ادغام پرونده های CSS و JS. این روش عملکرد را کاهش می دهد اما در صورت انجام برخی از تغییرات جاوا اسکریپت در Odoo ، پیام خطای مناسبی در کنسول به شما می دهد