IP من – آدرس IP من چیست?, آدرس IP عمومی و آدرس IP خصوصی خود را بشناسید

آدرس IP عمومی و آدرس IP خصوصی خود را بشناسید

جعبه باند پهن شما دارای یک آدرس IP خصوصی و یک آدرس IP عمومی است. دریابید که چه چیزی آنها را متمایز می کند و چگونه آنها را می شناسیم.

آدرس IP من چیست ?

یک آدرس IP (پروتکل اینترنت) مجموعه ای از ارقام است که به طور منحصر به فرد دستگاه متصل به یک شبکه رایانه ای را با استفاده از پروتکل اینترنت برای ارتباطات شناسایی می کند. از آدرس IP برای تحویل داده ها بین دستگاه ها در یک شبکه استفاده می شود ، چه در اینترنت و چه در شبکه محلی (LAN).

آدرس های IP برای اجازه دادن به دستگاه ها برای یافتن خود و برقراری ارتباط با یکدیگر در شبکه ضروری است. هنگامی که یک دستگاه داده را ارسال می کند ، آن را به یک آدرس IP خاص خطاب می کند ، و روترها و سایر تجهیزات شبکه از این آدرس برای تعیین کجا داده ها استفاده می کنند.

دو نسخه اصلی پروتکل اینترنت در حال استفاده وجود دارد: IPv4 (نسخه 4) و IPv6 (نسخه 6). IPv4 از آدرس های IP ساخته شده از 32 بیت استفاده می کند (به شکل چهار عدد اعشاری که توسط امتیازها از هم جدا شده اند ، به عنوان مثال: 192.168.0.1) ، در حالی که IPv6 از آدرس های 128 بیتی استفاده می کند (به شکل هشت شکل شش ضلعی که توسط دو امتیاز از هم جدا شده اند ، به عنوان مثال: 2001: 0DB8: 85A3: 0000: 0000: 8A2E: 0370: 7334).

آدرس های IP نقش مهمی در عملکرد اینترنت دارند ، زیرا آنها به ترافیک اجازه می دهند تا به مقصد خاص منجر شود و میلیون ها دستگاه در سراسر جهان وصل شود.

چگونه آدرس IP عمومی خود را پیدا کنم ?

برای یافتن آدرس IP عمومی خود ، می توانید از یکی از روش های زیر استفاده کنید:

  1. وب سایت های اختصاصی: وب سایت هایی وجود دارد که به طور خاص برای نمایش آدرس IP عمومی شما طراحی شده اند. با استفاده از مرورگر وب خود می توانید به یکی از این سایت ها دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال ، می توانید از Mon-IP بازدید کنید.اطلاعات برای دریافت آدرس IP عمومی خود.
  2. استفاده از سفارشات شبکه: اگر با دستورات راحت هستید ، می توانید یک فرمان سریع را در ویندوز یا یک ترمینال در MacOS/Linux باز کنید و یکی از دستورات زیر را تایپ کنید:
    • در ویندوز: از دستور nslookup monip استفاده کنید.org یا curl ifconfig.من .
    • در MacOS/Linux: از دستور curl ifconfig استفاده کنید.من یا curl ifconfig.من .

این روشها آدرس IP عمومی شما را به شما می دهد ، این آدرس مورد استفاده روتر شما برای برقراری ارتباط با اینترنت است. به خاطر داشته باشید که اگر ارائه دهنده خدمات اینترنت شما از آدرس های IP پویا استفاده کند ، این آدرس IP می تواند به صورت دوره ای تغییر کند. اگر به طور منظم به آدرس IP عمومی یا برای استفاده های خاص نیاز دارید ، ممکن است استفاده از ابزارها یا خدماتی آنلاین باشد که به طور خودکار این اطلاعات را بازیابی می کنند.

آدرس IPv4 و IPv6 ، چه تفاوت هایی ?

آدرس های IPv4 و IPv6 دو نسخه مختلف پروتکل اینترنت (IP) برای شناسایی منحصر به فرد دستگاه های متصل به یک شبکه است. در اینجا تفاوت های اصلی بین آدرس های IPv4 و IPv6 وجود دارد:

  1. قالب آدرس:
    • IPv4: آدرس های IPv4 از 32 بیت تشکیل شده است ، که به طور کلی در رتبه اعشاری جدا شده توسط نقاط نشان داده می شود (برای مثال ، 192.168.0.1).
    • IPv6: آدرس های IPv6 از 128 بیت تشکیل شده است ، که به طور کلی در رتبه بندی شش ضلعی جدا شده توسط دو امتیاز نشان داده شده است (به عنوان مثال ، 2001: 0DB8: 85A3: 0000: 8A2E: 0370: 7334).
  2. اندازه استخر آدرس:
    • IPv4: با توجه به اندازه آن محدود به 32 بیت ، IPv4 فضای آدرس نسبتاً محدودی را ارائه می دهد و حدود 4.3 میلیارد آدرس منحصر به فرد را امکان پذیر می کند.
    • IPv6: به لطف 128 بیت ، IPv6 فضای آدرس قابل توجهی بزرگتر را ارائه می دهد و حدود 3.4 x 10^38 آدرس های منحصر به فرد را فراهم می کند. این امر باعث می شود تا نیازهای اتصال به اینترنت نمایی و اطمینان از اینکه هر دستگاه متصل می تواند آدرس منحصر به فردی داشته باشد را برآورده سازد.
  3. مهاجرت و فرزندخواندگی:
    • IPv4: به عنوان پروتکل تاریخی اینترنت ، IPv4 از ابتدای اینترنت به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است. با این حال ، به دلیل فرسودگی تدریجی آدرس های IPv4 موجود ، استقرار IPv6 برای برآورده کردن تقاضای فزاینده برای اتصالات اینترنتی ضروری شده است.
    • IPv6: IPv6 برای جبران محدودیت آدرس های IPv4 و پاسخگویی به نیازهای اینترنتی آینده ایجاد شده است. اگرچه IIPV6 سالها در دسترس است ، اما تصویب کامل آن به تدریج انجام می شود ، زیرا این امر به معنای انتقال پیچیده از شبکه و تجهیزات است.
  4. نشانه گذاری:
    • IPv4: آدرس های IPv4 به طور کلی به شکل چهار عدد اعشاری ذکر شده است که هر کدام بین 0 تا 255 ، با نقاط از هم جدا شده اند (برای مثال: 192.168.0.1).
    • IPv6: آدرس های IPv6 به شکل هشت گروه از چهار شخصیت شش ضلعی ، که توسط دو امتیاز از هم جدا شده اند ، با هر گروه که در صورت لزوم می توان به اختصار اشاره کرد (برای مثال: 2001: 0DB8: 85A3 :: 8A2E: 0370: 7334).

با توجه به فرسودگی آدرس های IPv4 ، انتقال به IPv6 اجتناب ناپذیر شده است تا رشد مداوم اینترنت و دستگاه های متصل آن امکان پذیر باشد. با این حال ، همزیستی این دو نسخه در طول دوره انتقال متداول است ، و دستگاه ها و شبکه ها باید برای پشتیبانی از هر دو نسخه پیکربندی شوند تا از اتصال جهانی اطمینان حاصل شود.

در ژوئن سال 2023 ، آمار Google نشان می دهد که IPv6 برای حدود 40 ٪ از کاربران خود در سراسر جهان در دسترس است. پذیرش IPv6 از کشور به کشور دیگر متفاوت است و به ارائه دهندگان دسترسی به اینترنت بستگی دارد. کشورهایی مانند فرانسه ، آلمان و هند اکنون اکثر ترافیک خود را از طریق IPv6 به سمت Google هدایت می کنند ، در حالی که سایر کشورها مانند ایالات متحده ، برزیل و ژاپن به 50 ٪ نزدیک می شوند. با این حال ، روسیه و چین تصویب IPv6 کمتر از 10 ٪ دارند و برخی از کشورها مانند اسپانیا ، سودان و ترکمنستان تصویب IPv6 کمتر از 1 ٪ دارند.

در ژوئن سال 2023 ، طبق گفته ARCEP ، فرانسه به میزان پذیرش IPv6 62.9 ٪ رسید.

آدرس IP عمومی و خصوصی ، چه تفاوت هایی ?

آدرس های IP عمومی و خصوصی دو نوع آدرس IP هستند که به عنوان بخشی از پروتکل اینترنت (IP) برای شناسایی دستگاه های متصل به یک شبکه استفاده می شوند. در اینجا تفاوتهای اصلی بین آدرسهای IP عمومی و خصوصی وجود دارد:

  1. استفاده از استفاده:
    • آدرس IP عمومی: یک آدرس IP عمومی یک آدرس منحصر به فرد و مسیر در اینترنت است. از آن برای شناسایی دستگاه متصل به اینترنت استفاده می شود و به آن اجازه می دهد تا با سایر دستگاه های موجود در شبکه جهانی ارتباط برقرار کند.
    • آدرس IP خصوصی: از آدرس IP خصوصی برای شناسایی دستگاه در یک شبکه محلی خصوصی (LAN) استفاده می شود. این آدرس ها در اینترنت مسیر نیستند ، به این معنی که آنها از خارج از شبکه محلی به طور مستقیم در دسترس نیستند.
  2. دسترسی :
    • آدرس IP عمومی: آدرس های IP عمومی از نظر تعداد محدود هستند و باید توسط ارائه دهندگان دسترسی به اینترنت (ISP) یا مقامات مسئول مدیریت آدرس های IP عمومی اختصاص داده شوند.
    • آدرس IP خصوصی: آدرس های IP خصوصی برای استفاده در شبکه های خصوصی محفوظ است و می توان در داخل شبکه های مختلف محلی بدون درگیری استفاده مجدد کرد ، زیرا قابل مشاهده نیستند یا در اینترنت مسیری وجود دارد.
  3. پیکربندی:
    • آدرس IP عمومی: آدرس IP عمومی توسط ارائه دهنده دسترسی به اینترنت شما (ISP) به روتر شما اختصاص می یابد. این آدرس مورد استفاده برای شناسایی شبکه شما در اینترنت است.
    • آدرس IP خصوصی: آدرس IP خصوصی به هر دستگاه متصل به شبکه محلی شما (LAN) توسط روتر شبکه اختصاص داده می شود. آدرس های IP خصوصی به طور کلی توسط پروتکل به نام پروتکل پیکربندی میزبان پویا (DHCP) ارائه می شوند ، که به دستگاه ها امکان می دهد هنگام اتصال به شبکه ، یک آدرس IP را به طور خودکار دریافت کنند.
  4. نمونه هایی از آدرس ها:
    • آدرس IP عمومی: 203.0.113.45
    • آدرس های IP خصوصی (برای شبکه محلی): 192.168.0.1 ، 10.0.0.1 ، 172.16.0.1 و غیره.

آدرس های IP عمومی و خصوصی نقش مهمی در عملکرد اینترنت و شبکه های محلی دارند. استفاده از آدرس های IP عمومی محدود منجر به اجرای فناوری ترجمه آدرس شبکه (NAT) شده است تا با به اشتراک گذاشتن یک آدرس IP عمومی ، چندین دستگاه خصوصی برای دسترسی به اینترنت به اینترنت دسترسی پیدا کند. این امر باعث می شود حداکثر استفاده از آدرس های IP عمومی موجود در حالی که به دستگاه های شبکه محلی امکان برقراری ارتباط با یکدیگر را می توان به حداکثر رساند.

آدرس IP استاتیک یا پویا ، چه تفاوت هایی ?

آدرس های IP استاتیک و پویا دو نوع آدرس IP هستند که برای شناسایی دستگاه های متصل به یک شبکه استفاده می شوند. در اینجا تفاوتهای اصلی بین آدرسهای IP استاتیک و پویا وجود دارد:

آدرس IP استاتیک:

  1. وظیفه: آدرس IP استاتیک آدرس است که به صورت دستی پیکربندی شده و با گذشت زمان بدون تغییر باقی می ماند ، مگر اینکه مدیر شبکه تصمیم بگیرد آن را اصلاح کند.
  2. ثبات: آدرس IP استاتیک ثابت باقی می ماند ، به این معنی که دستگاهی که به آن نسبت داده می شود ، حتی پس از راه اندازی مجدد یا قطع ارتباط/اتصال مجدد به شبکه ، همیشه دارای یک آدرس IP یکسان خواهد بود.
  3. استفاده کنید : آدرس های IP استاتیک اغلب برای سرورها ، تجهیزات شبکه و لوازم جانبی که به یک آدرس IP ثابت و قابل پیش بینی نیاز دارند برای دسترسی دائمی از اینترنت یا سایر شبکه ها استفاده می شود.
  4. فواید : آدرس های IP استاتیک برای دسترسی از راه دور به سرورها یا دستگاه ها ، برای اسکان خدمات آنلاین و برای پیکربندی قوانین دقیق فایروال عملی هستند.
  5. مضرات: اشکال اصلی آدرس های IP استاتیک این است که مدیریت آنها می تواند در شبکه ها با بسیاری از دستگاه ها پیچیده شود ، زیرا هر آدرس باید به صورت دستی پیکربندی شود.

آدرس IP پویا:

  1. وظیفه: یک آدرس IP پویا به طور خودکار توسط یک سرور DHCP (پروتکل پیکربندی میزبان پویا) هر بار که یک دستگاه به شبکه وصل می شود اختصاص می یابد.
  2. تغییر: بر خلاف یک آدرس IP استاتیک ، یک آدرس IP پویا می تواند هر زمان که دستگاه به شبکه وصل شود ، تغییر کند. سرور DHCP آدرس موجود در استخر آدرس خود را اختصاص می دهد.
  3. استفاده کنید : آدرس های IP پویا معمولاً در شبکه های داخلی ، دفاتر کوچک و مشاغل مورد استفاده قرار می گیرند که در آن دستگاه های زیادی به شبکه متصل هستند و در جایی که لازم نیست آدرس IP ثابت باشد.
  4. فواید : استفاده از آدرس های IP پویا ، مدیریت شبکه را ساده می کند ، زیرا تخصیص و انتشار آدرس ها به طور خودکار توسط سرور DHCP اداره می شود. این همچنین استفاده از آدرس های IP موجود را بهینه می کند ، زیرا در هنگام قطع دستگاه از شبکه از آنها استفاده مجدد می شود.
  5. مضرات: یکی از اشکالات آدرسهای IP پویا این است که دسترسی به برخی از خدمات آنلاین از خارج از شبکه می تواند پیچیده تر باشد ، زیرا آدرس IP به طور مکرر تغییر می کند و قابل پیش بینی نیست.

به طور خلاصه ، از آدرس های IP استاتیک استفاده می شود که دستگاه ها به دلایل خاص به یک آدرس IP ثابت نیاز دارند ، در حالی که آدرس های IP پویا معمولاً در شبکه هایی استفاده می شوند که انعطاف پذیری آدرس ها برای ساده سازی مدیریت شبکه ترجیح داده می شود.

چرا سایر کاربران اینترنت می توانند آدرس IP من را ببینند ?

سایر کاربران اینترنت می توانند آدرس IP شما را به دلایل مختلف مربوط به عملکرد اینترنت و پروتکل های ارتباطی مورد استفاده مشاهده کنند. در اینجا دلایل متداول ایجاد آدرس IP شما برای دیگران قابل مشاهده است:

  1. ارتباطات اینترنتی: هنگامی که با سرورها در اینترنت ارتباط برقرار می کنید ، آدرس IP شما در بسته های پایگاه داده ای که ارسال می کنید گنجانده شده است. این به سرورها اجازه می دهد تا پاسخ ها و داده های درخواست شده را برای شما ارسال کنند. به عنوان مثال ، هنگامی که به یک وب سایت مراجعه می کنید ، سرور وب آدرس IP شما را دریافت می کند تا بداند که از کجا می توانید صفحات وب را که می خواهید ارسال کنید.
  2. خدمات آنلاین : برخی از خدمات آنلاین ممکن است نیاز به دانستن آدرس IP شما برای امنیت ، جغرافیایی یا سایر ویژگی ها داشته باشند. به عنوان مثال ، خدمات جغرافیایی از آدرس IP خود استفاده می کنند تا بر اساس موقعیت جغرافیایی تقریبی خود ، نتایج مربوطه را در اختیار شما قرار دهند.
  3. اشتراک فایل زوج (P2P): در شبکه های P2P ، آدرس IP شما توسط سایر کاربرانی که با آنها پرونده ها یا داده ها را مستقیماً به اشتراک می گذارید قابل مشاهده است ، زیرا P2P به معنای ارتباط مستقیم بین کاربران بدون عبور از سرور متمرکز است.
  4. امنیت شبکه: در بعضی موارد ، مدیران شبکه می توانند آدرس های IP را به دلایل امنیتی ، از جمله تشخیص فعالیت های مشکوک یا تلاش های نفوذ ، به دسترسی به شبکه یا خدمات خود رصد کنند.
  5. پیام رسانی آنلاین: هنگامی که با سایر کاربران از طریق خدمات پیام رسانی فوری ، پیام رسانی الکترونیکی یا هر سیستم ارتباطی آنلاین دیگر ارتباط برقرار می کنید ، آدرس IP شما می تواند برای تسهیل در ایجاد اتصال قابل مشاهده باشد.

نحوه محافظت از آدرس IP من ?

محافظت از آدرس IP شما می تواند برای حفظ حریم خصوصی و ایمنی آنلاین شما مهم باشد. در اینجا برخی از اقداماتی که می توانید برای محافظت از آدرس IP خود انجام دهید:

  1. از VPN (شبکه خصوصی مجازی) استفاده کنید: یک VPN اتصال اینترنت خود را Crypt می کند و تمام ترافیک را از طریق یک سرور از راه دور تغییر مسیر می دهد ، و آدرس IP واقعی خود را به وب سایت ها و خدماتی که بازدید می کنید ، ماسک می زند. این به حفظ ناشناس بودن شما به صورت آنلاین و محافظت از داده های خود در برابر چشمان کنجکاو کمک می کند.
  2. از پروکسی استفاده کنید: یک پروکسی به عنوان واسطه بین دستگاه و اینترنت شما عمل می کند. این آدرس IP واقعی شما را پنهان می کند و درخواست ها را به سرورهای اینترنتی منتقل می کند. این همچنین می تواند به محافظت از آدرس IP شما به صورت آنلاین کمک کند.
  3. پیکربندی یک فایروال: یک فایروال نرم افزاری یا سخت افزار می تواند به شما کمک کند تا دسترسی غیرمجاز به شبکه خود را مسدود کرده و از آدرس IP محلی خود در برابر حملات خارجی احتمالی محافظت کنید.
  4. از بارگیری P2P خودداری کنید: اگر از شبکه های اشتراک فایل همکار (P2P) استفاده می کنید ، آدرس IP شما می تواند در معرض سایر کاربران شبکه باشد. اگر می خواهید از آدرس IP خود محافظت کنید ، از بارگیری یا به اشتراک گذاری پرونده های P2P خودداری کنید.
  5. به پارامترهای محرمانه بودن در شبکه های اجتماعی توجه کنید: در شبکه های اجتماعی و انجمن های آنلاین ، حتماً تنظیمات حریم خصوصی خود را کنترل کنید تا دید آدرس IP خود توسط سایر کاربران محدود شود.
  6. روتر خود را به روز کنید: اطمینان حاصل کنید که روتر شما آخرین به روزرسانی های امنیتی را برای جلوگیری از آسیب پذیری های احتمالی که می تواند آدرس IP شما را در معرض دید خود قرار دهد.
  7. از مرورگرهایی با پسوند حفاظت از حریم خصوصی استفاده کنید: برخی از مرورگرهای وب پسوند یا ماژول های اضافی ارائه می دهند که می توانند آدرس IP شما را پنهان کرده و حریم خصوصی شما را بصورت آنلاین تقویت کنند.
  8. از کلیک بر روی پیوندهای مظنون جلوگیری کنید: از کلیک بر روی پیوندها یا پیوست های منابع ناشناخته یا مظنون خودداری کنید ، زیرا می توانند برای جمع آوری اطلاعات ، از جمله آدرس IP شما طراحی شوند.
  9. از اتصالات رمزگذاری شده (HTTPS) استفاده کنید: هنگامی که وب سایت ها را مرور می کنید ، از کسانی که از اتصالات HTTPS پشتیبانی می کنند ، حمایت کنید ، زیرا آنها سطح امنیتی اضافی را ارائه می دهند و از آدرس IP شما در برابر رهگیری های ناخواسته محافظت می کنند.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که با وجود همه این اقدامات احتیاطی ، برخی از فعالیت های آنلاین هنوز هم می توانند آدرس IP شما را در معرض دید خود قرار دهند. به عنوان مثال ، هنگام ارسال ایمیل ، آدرس IP شما در عنوان پیام گنجانده می شود. با این حال ، با انجام این اقدامات ، می توانید محافظت آنلاین خود را تقویت کرده و خطر قرار گرفتن در معرض آدرس IP خود را به اشخاص ثالث ناخواسته کاهش دهید.

که می تواند یک آدرس IP را پیدا کند ?

چندین نهاد می توانند یک آدرس IP را پیدا کنند ، اما سطح دقت با توجه به ماهیت نهاد و قوانین و مقررات موجود در کشور مربوطه متفاوت است. در اینجا برخی از طرفین که می توانند آدرس IP را پیدا کنند:

  1. ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP): ISP شما وظیفه دارد هنگام اتصال به اینترنت ، آدرس IP عمومی را به شما ارائه دهد. او به عنوان ارائه دهنده خدمات اینترنتی ، اطلاعاتی در مورد مکان تقریب جغرافیایی شما دارد ، زیرا می داند اتصال اینترنت شما در کجا واقع شده است.
  2. مقامات حقوقی: در برخی موارد ، مقامات حقوقی ، مانند پلیس یا سایر سازمان های دولتی ، ممکن است از ISP بخواهد تا اطلاعات مربوط به آدرس IP یک کاربر را در زمینه نظرسنجی در مورد فعالیت های مشکوک یا غیرقانونی ارائه دهد.
  3. وب سایت ها و خدمات آنلاین: وب سایت و خدمات آنلاین که بازدید می کنید می توانید آدرس IP خود را در روزنامه های سرور خود ضبط کنید. این به آنها اجازه می دهد تا ترافیک را دنبال کنند ، فعالیت های مخرب را تشخیص داده و با توجه به موقعیت جغرافیایی تقریبی شما ، محتوا را شخصی سازی کنند.
  4. شرکت های جغرافیایی: برخی از شرکت های متخصص در زمینه جغرافیایی ممکن است خدمات را برای برآورد موقعیت جغرافیایی یک آدرس IP با توجه به اطلاعات عمومی موجود ، مانند پایگاه داده آدرس IP و بانکهای اطلاعاتی اطلاعات عمومی ارائه دهند.
  5. خدمات شبکه خصوصی مجازی (VPN): تأمین کنندگان VPN می توانند آدرس IP کاربران متصل به خدمات خود را پیدا کنند ، زیرا آنها باید بدانند که اتصالات برای حمل و نقل صحیح آنها به کجا می آیند. با این حال ، یک سرویس خوب VPN بر محافظت از حریم خصوصی کاربران خود تمرکز خواهد کرد و روزنامه های فعالیت یا اطلاعات شخصی قابل شناسایی را ذخیره نمی کند.

درک این نکته ضروری است که مکان یک آدرس IP به طور کلی مبتنی بر تخمین موقعیت جغرافیایی است و ممکن است بسیار دقیق نباشد. علاوه بر این ، بسیاری از سرویس ها و وب سایت های VPN به حریم خصوصی کاربران خود احترام می گذارند و اطلاعات شخصی قابل شناسایی را جمع نمی کنند ، این امر پیدا کردن آدرس IP را با توجه به اطلاعات موجود به صورت عمومی دشوار می کند. با این حال ، در موارد خاص ، مقامات قانونی ممکن است طبق قوانین و مقررات محلی اطلاعات دقیق تری از ISP ها بدست آورند.

چگونه بدانیم چه کسی متعلق به یک آدرس IP است ?

به عنوان یک فرد ، به طور کلی دشوار است بدانید که یک آدرس IP عمومی به چه کسی تعلق دارد ، زیرا این اطلاعات به طور کلی توسط ارائه دهندگان دسترسی به اینترنت (ISP) اداره می شود و توسط قوانین محرمانه محافظت می شود. با این حال ، در اینجا چند روش وجود دارد که می توانید اطلاعات کلی را در مورد آدرس IP عمومی بدست آورید:

  1. از یک سرویس جغرافیایی IP استفاده کنید: برخی از وب سایت ها خدمات جغرافیایی IP را ارائه می دهند که می توانند بر اساس بانکهای اطلاعاتی عمومی آدرس های IP ، تخمین تقریبی از موقعیت جغرافیایی آدرس IP را به شما ارائه دهند.
  2. آدرس IP آنلاین را جستجو کنید: برای جستجوی آدرس IP می توانید از موتور جستجو استفاده کنید و ببینید که آیا با یک سرور ، وب سایت یا سایر اطلاعات آنلاین همراه است.
  3. که است: خدمات آنلاین به نام “Whois” وجود دارد که به شما امکان می دهد اطلاعات عمومی مرتبط با یک آدرس IP را جستجو کنید. می توانید آدرس IP را در وب سایت Whois جستجو کنید تا ببینید آیا اطلاعات خاصی در مورد مالک یا ضبط دامنه در دسترس است.
  4. با FAI تماس بگیرید: اگر یک دلیل معتبر دارید ، می توانید با IP آدرس IP تماس بگیرید و از وی بخواهید که در مورد صاحب آن اطلاعاتی کسب کند. با این حال ، ISP ها به طور کلی سیاست های محافظت از حریم خصوصی سخت کاربران را دارند و ممکن است این اطلاعات را بدون درخواست رسمی مقامات صالح فاش نکنند.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که بیشتر آدرس های IP عمومی پویا هستند ، به این معنی که هنگام اتصال مجدد به اینترنت می توانند به طور مرتب تغییر کنند. بنابراین ، حتی اگر اطلاعاتی را در مورد آدرس IP در یک زمان معین پیدا کنید ، ممکن است دیگر در آینده معتبر نباشند. سرانجام ، احترام به حریم خصوصی سایر کاربران و تلاش برای به دست آوردن اطلاعات محرمانه یا تجزیه قوانین محرمانه بودن آنلاین ضروری است.

چگونه آدرس IP خود را تغییر دهم ?

برای تغییر آدرس IP عمومی خود ، بسته به وضعیت خود گزینه های مختلفی دارید:

  1. روتر خود را مجدداً راه اندازی کنید: یکی از ساده ترین روش ها برای به دست آوردن آدرس جدید IP عمومی ، راه اندازی مجدد روتر خود است. پس از راه اندازی مجدد ، ارائه دهنده خدمات اینترنت شما (FAI) احتمالاً آدرس IP جدیدی را به شما اختصاص می دهد.
  2. از VPN استفاده کنید: یک VPN (شبکه خصوصی مجازی) می تواند با هدایت ترافیک اینترنت خود از طریق سرور از راه دور ، آدرس IP عمومی خود را مخفی کنید. با انتخاب سرور VPN در منطقه دیگر یا یک کشور دیگر ، می توانید یک آدرس IP متفاوت از آنچه توسط FAI خود اهدا می شود دریافت کنید.
  3. با ISP خود تماس بگیرید: در بعضی موارد ، می توانید با ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید و از او بخواهید که یک آدرس IP جدید به شما اختصاص دهد. اگر دلیل خاصی برای تغییر آدرس IP خود داشته باشید می تواند مفید باشد.
  4. تنظیمات روتر خود را اصلاح کنید: برخی از روترها به شما امکان می دهند پارامترهای آدرس IP عمومی را تغییر دهید. می توانید گزینه های پیکربندی روتر خود را بررسی کنید تا ببینید آیا می توانید آدرس IP را تمدید کنید یا آن را به صورت دستی اصلاح کنید.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که آدرسهای خاص IP را می توان از ISP شما نسبت به استاتیک نسبت داد ، به این معنی که آنها به طور مکرر تغییر نمی کنند. در چنین مواردی ، تغییر آدرس IP عمومی شما دشوار است. علاوه بر این ، اگر از VPN استفاده می کنید ، آدرس IP عمومی شما بسته به سرور VPN که به آن وارد می شوید ممکن است تغییر کند.

سرانجام ، احترام به شرایط استفاده از ISP خود ضروری است و سعی در دور زدن خط مشی ها یا قوانین تعیین شده از نظر تخصیص آدرس های IP نیست. اگر به دلایل خاص به یک آدرس IP جدید نیاز دارید ، بهتر است با ISP خود مستقیماً تماس بگیرید تا در مورد گزینه های خود بحث کنید.

چگونه آدرس IP خود را پنهان کنم ?

برای پنهان کردن آدرس IP و حفظ ناشناس بودن خود به صورت آنلاین ، می توانید از روش های مختلفی مانند:

  1. از VPN (شبکه خصوصی مجازی) استفاده کنید: VPN یکی از مؤثرترین راه ها برای پنهان کردن آدرس IP شما است. او ترافیک اینترنت شما را رمزگذاری می کند و آن را از طریق یک سرور از راه دور تغییر مسیر می دهد و آدرس IP واقعی شما را به وب سایت هایی که بازدید می کنید ، روکش می کند. برای به دست آوردن یک آدرس IP متفاوت می توانید یک سرور VPN را در منطقه دیگر یا کشور دیگری انتخاب کنید.
  2. از پروکسی استفاده کنید: پروکسی ها به عنوان واسطه بین دستگاه و اینترنت شما عمل می کنند. آنها از دستگاه شما درخواست دریافت می کنند و آنها را با استفاده از آدرس IP خود به وب سایت ها ارسال می کنند. این آدرس IP واقعی شما را به وب سایت هایی که بازدید می کنید ماسک می کند.
  3. در حالت خصوصی حرکت کنید: بسیاری از مرورگرها یک حالت ناوبری خصوصی (به عنوان مثال “حالت ناشناس” در Google Chrome) ارائه می دهند که تاریخچه ناوبری ، کوکی ها و اطلاعات جلسه را ذخیره نمی کند. این می تواند فعالیت آنلاین شما را پنهان کند ، اما آدرس IP شما را با وب سایت هایی که بازدید می کنید پنهان نمی کند.
  4. از شبکه TOR استفاده کنید: شبکه Tor شبکه ای از ناشناس ماندن است که ترافیک اینترنت شما را از طریق چندین گره (گره های TOR) برای مخفی کردن آدرس IP واقعی شما منتقل می کند. این باعث می شود اتصال شما دشوارتر باشد ، اما لازم به ذکر است که سرعت می تواند به طور قابل توجهی کند شود.
  5. خدمات جغرافیایی را غیرفعال کنید: در دستگاه تلفن همراه یا برخی از مرورگرها ، می توانید خدمات جغرافیایی را غیرفعال کنید تا از وب سایت ها از دانستن موقعیت جغرافیایی تقریبی خود از آدرس IP خود جلوگیری کنید.
  6. از پسوندهای مرورگر استفاده کنید: برخی از برنامه های افزودنی مرورگر ، مانند مسدود کننده های تبلیغاتی یا ماژول های محافظت از حریم خصوصی ، می توانند با مسدود کردن ردیاب ها و اسکریپت های ردیابی آنلاین ، آدرس IP شما را پنهان کنند.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که حتی اگر این روش ها بتوانند آدرس IP شما را به وب سایت هایی که بازدید می کنید ، ماسک بزنید ، آنها ناشناس بودن کامل را بصورت آنلاین تضمین نمی کنند. سایر تکنیک ها و ابزارهای نظارت همیشه می توانند برای دنبال کردن فعالیت آنلاین شما استفاده شوند. علاوه بر این ، حتماً هنگام استفاده از این روشها به قوانین و مقررات محلی احترام بگذارید ، زیرا برخی اقدامات ممکن است در حوزه های قضایی غیرقانونی باشد.

دوشنبه.اطلاعات: آدرس IP عمومی خود را با یک کلیک بشناسید !

آدرس IP عمومی و آدرس IP خصوصی خود را بشناسید

چگونه می توان آدرس IP عمومی و خصوصی خود را تحت ویندوز یا MACOS دانست؟ © Evryka ، Shutterstock

تفاوت بین آدرس IP خصوصی و آدرس IP عمومی در جعبه باند پهن شما چیست ? چگونه آنها را بشناسیم ?

همچنین به شما علاقه مند خواهد شد

[در ویدئو] چگونه می توان از آدرس IP خود محافظت کرد ? یک آدرس IP چیست ، برای چه چیزی و مهمتر از همه ، چگونه می توان از آن محافظت کرد تا از آن جلوگیری شود.

جعبه باند پهن شما دارای یک آدرس IP خصوصی و یک آدرس IP عمومی است. دریابید که چه چیزی آنها را متمایز می کند و چگونه آنها را می شناسیم.

آدرس IP عمومی

یک جعبه دارای آدرس IP “خارج” و تحقق آدرس آن در شبکه اینترنت اینترنت است: این آدرس IP عمومی است. این آدرس است که به عنوان مثال سرور سرور که می خواهید معاملات انجام دهید “مشاهده می کند”. این اتصال آن به شبکه است. این آدرس ها برای برقراری ارتباط با یکدیگر برای رایانه های شبکه استفاده می شوند. بنابراین ، هر رایانه یک شبکه دارای یک آدرس IP واحد است.

آدرس IP خصوصی

یک جعبه همچنین دارای یک آدرس IP “به سمت داخل” است ، یعنی می توان یک یا چند رایانه را به هم وصل کرد. این آدرس IP خصوصی است.

چگونه می توان IP عمومی خود را دانست

  • آدرس IP عمومی توسط ISP (ارائه دهنده دسترسی به اینترنت) در زمان نصب و هماهنگی جعبه صادر می شود.
  • برخی از ویجت های ویجت نیز به شما امکان می دهند آن را بشناسید.

در اینجا نحوه شناخت IP عمومی خود را آورده است:

  • به جعبه خود وصل شوید:
    • به خدمات من بروید → دسترسی به اینترنت → شرایط اتصال به اینترنت
    • http: // www.آی پی من چیه.کم
    • http: // آدرس.کم
    • http: // www.مایه.کم
    • http: // www.از روی.کم
    • http: // www.نمایشی.کم

    چگونه می توان IP خصوصی خود را با ویندوز دانست

    • اگر تحت ویندوز 2000 ، ویندوز XP Windows XP یا Windows Vista Windows Vista هستید ، به Start /Run بروید و سپس “CMD /K IPConfig /All” را تایپ کنید.
    • اگر تحت ویندوز 95 ، ویندوز 98 ، ویندوز 7 ویندوز 7 ، ویندوز 8 ویندوز 10 ویندوز 10 هستید ، به شروع / اجرا بروید ، سپس “winipcfg” را تایپ کنید.

    در اینجا روش مفصلی در ویندوز برای بازیابی آدرس IP خصوصی آن آورده شده است:

    • به شروع → اجرا → CMD بروید
    • دستور “ipconfig /all” را تایپ کنید

    سپس لیست تمام کارتهای اترنت رایانه شخصی رایانه شخصی خود را با آدرس های IP و اطلاعات زیر نشان می دهد:

    • نام اتصال در خصوصیات ویندوز ؛
    • آدرس MAC کارت شبکه ؛
    • آدرس “IPv4 IPv4” محروم از رایانه شما.

    نوک ویندوز 10

    • در TaskBar ، روی نماد نماد اتصال خود کلیک کنید ، سپس اتصال فعال “متصل” را انتخاب کنید
    • در پنجره پنجره ای که باز می شود ، دوباره روی اتصال فعال کلیک کنید. سپس اطلاعات مربوط به ارتباط خود را به ویژه آدرس IPv4 خصوصی خود مشاهده خواهید کرد.

    ویندوز 10 در سه کلیک دسترسی به آدرس IP خصوصی خود را فراهم می کند. © Futura

    ویندوز 10 در سه کلیک دسترسی به آدرس IP خصوصی خود را فراهم می کند. © Futura

    چگونه می توان IP خصوصی خود را با MACOS دانست

    • به منوی “تنظیمات سیستم” بروید (نماد اپل در سمت چپ بالای صفحه) ، سپس منوی “شبکه” را باز کنید.
    • سپس بر روی اتصال فعال خود کلیک کنید ، آدرس IP خصوصی سپس در سمت راست بالای پنجره نمایش داده می شود.

    این محتوا را به زبان آلمانی مشاهده کنید: wie lautet meine öffentliche und private ip-adresse ?